2 319,00 kr
(rek. pris 2 899,00 kr)
Inkl. 25% moms
Hittat ett billigare pris?
Ny kund?
100 dagars returrätt på lagervaror
Fri frakt över 1000 kr*
Varumärke:
Bredd:
38 cm
Höjd:
4 cm
Längd:
2 cm
Material:
Rostfritt stål, Pakkaträ
Artikelnummer:
10724233
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Kniven Sujihiki från Miyabi är en trancher/filékniv med 24 cm långt blad. Sujihiki är en längre kniv som passar utmärkt till att filea fisk, putsa kött och skära tunna skivor.
Mizu 5000MCT har en bladkärna av härdat SG2 pulverstål och är inbäddad i två lager rostfritt stål med Tsuchime-hamrad yta på bladet, en teknik som ger kniven sitt unika mönster och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Det handslipade bladet är slipat enligt Honbazuke metoden vilket gör eggen enastående vass och kallas ”Katana Edge”. Metoden består av tre steg, där varje steg innebär ökad grad av skärpa. Handtaget som har en klassisk japansk form är tillverkat i Micarta, ett lättviktigt och mycket tåligt syntetmaterial.