Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
1/3
En trancherkniv liknar en kockkniv men har ett längre och smalare blad. Denna form underlättar när du trancherar, det vill säga skär kött i tunna skivor. Kniven är utmärkt för både rått och tillagat kött, samt för sushi och sashimi. Yaxell Super Gou är en exklusiv knivserie. Bladen består av 161 lager damaskerat stål med en kärna av japanskt pulverstål SG2. Detta stål innehåller en hög andel kol och är mycket hårt, vilket gör att eggen kan slipas extremt vass. Pulverstålet är omslutet av 80 lager rosttåligt stål på vardera sida om eggen, med en hårdhetsgrad på 63 HRC.
Det rödsvarta handtaget är tillverkat av micarta, ett material som framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta resulterar i ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material, perfekt för köksmiljö. Handtaget är fäst med tre kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för att säkerställa perfekt balans.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
En trancherkniv liknar en kockkniv men har ett längre och smalare blad. Denna form underlättar när du trancherar, det vill säga skär kött i tunna skivor. Kniven är utmärkt för både rått och tillagat kött, samt för sushi och sashimi. Yaxell Super Gou är en exklusiv knivserie. Bladen består av 161 lager damaskerat stål med en kärna av japanskt pulverstål SG2. Detta stål innehåller en hög andel kol och är mycket hårt, vilket gör att eggen kan slipas extremt vass. Pulverstålet är omslutet av 80 lager rosttåligt stål på vardera sida om eggen, med en hårdhetsgrad på 63 HRC.
Det rödsvarta handtaget är tillverkat av micarta, ett material som framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta resulterar i ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material, perfekt för köksmiljö. Handtaget är fäst med tre kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för att säkerställa perfekt balans.