Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
En trancherkniv liknar en kockkniv men har ett längre och smalare blad. Detta underlättar när du skär upp kött i tunna skivor. Kniven är utmärkt för både rått och tillagat kött, samt för sushi och sashimi. Ran, som betyder "den utmärkta" på japanska, är ett passande namn för denna knivserie. Bladen består av 69 lager damaskerat stål med en kärna av hårt VG10-stål och yttre lager av mjukare, rosttåligt stål. Detta ger knivarna extrem skärpa och hållbarhet. Bladen har hamrats och polerats för att skapa en vacker ådring och har en hårdhetsgrad på 60–62 HRC.
Handtaget är tillverkat av svart micarta, framställt genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta resulterar i ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material, perfekt för köksmiljö. Handtaget är fäst med två kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för att säkerställa perfekt balans.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
En trancherkniv liknar en kockkniv men har ett längre och smalare blad. Detta underlättar när du skär upp kött i tunna skivor. Kniven är utmärkt för både rått och tillagat kött, samt för sushi och sashimi. Ran, som betyder "den utmärkta" på japanska, är ett passande namn för denna knivserie. Bladen består av 69 lager damaskerat stål med en kärna av hårt VG10-stål och yttre lager av mjukare, rosttåligt stål. Detta ger knivarna extrem skärpa och hållbarhet. Bladen har hamrats och polerats för att skapa en vacker ådring och har en hårdhetsgrad på 60–62 HRC.
Handtaget är tillverkat av svart micarta, framställt genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta resulterar i ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material, perfekt för köksmiljö. Handtaget är fäst med två kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för att säkerställa perfekt balans.