Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
1/2
Ett knivset som innehåller en klassisk kockkniv och en allkniv. Kockkniven är idealisk för att skära, hacka och tärna de flesta råvaror. Allkniven är bättre lämpad för precisionsarbete, som att hacka lök, chili, örter och mindre frukter. Ran, som betyder "den utmärkta" på japanska, är en passande benämning för denna knivserie. Knivbladen består av 69 lager damaskerat stål, med en kärna av hårt VG10-stål och yttre lager av mjukare, mer rosttåligt stål. Detta ger knivarna en extrem skärpa som håller länge. Bladen har både hamrats och polerats för att skapa en vacker ådring. Hårdhetsgraden är 60–62 HRC. Handtagen är tillverkade av svart micarta, som framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material, lämpligt för köksmiljö. Handtagen är fästa med två kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för perfekt balans.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Ett knivset som innehåller en klassisk kockkniv och en allkniv. Kockkniven är idealisk för att skära, hacka och tärna de flesta råvaror. Allkniven är bättre lämpad för precisionsarbete, som att hacka lök, chili, örter och mindre frukter. Ran, som betyder "den utmärkta" på japanska, är en passande benämning för denna knivserie. Knivbladen består av 69 lager damaskerat stål, med en kärna av hårt VG10-stål och yttre lager av mjukare, mer rosttåligt stål. Detta ger knivarna en extrem skärpa som håller länge. Bladen har både hamrats och polerats för att skapa en vacker ådring. Hårdhetsgraden är 60–62 HRC. Handtagen är tillverkade av svart micarta, som framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Detta ger ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material, lämpligt för köksmiljö. Handtagen är fästa med två kraftiga stålnitar och har en rostfri knapp i änden för perfekt balans.