Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Kockkniv från KAI i serien Wasabi fungerar utmärkt som allroundkniv för att skära både kött och grönsaker. Handtaget kombinerar bambupulver och polypropen för optimal hygien genom bambuns naturliga antibakteriella egenskaper. Bladet är tillverkat av högkolhaltigt rostfritt stål 1K6, vilket gör kniven lämplig för både vardagsmatlagning och professionella kök.
Kockkniven är en universalkniv idealisk för många uppgifter, som att skiva, skära och hacka. Det längre bladet ger bättre hävstång och är praktiskt för större livsmedel. Det gör också att man kan skära mer med färre drag, vilket är viktigt för produktiviteten i kommersiella kök.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Kockkniv från KAI i serien Wasabi fungerar utmärkt som allroundkniv för att skära både kött och grönsaker. Handtaget kombinerar bambupulver och polypropen för optimal hygien genom bambuns naturliga antibakteriella egenskaper. Bladet är tillverkat av högkolhaltigt rostfritt stål 1K6, vilket gör kniven lämplig för både vardagsmatlagning och professionella kök.
Kockkniven är en universalkniv idealisk för många uppgifter, som att skiva, skära och hacka. Det längre bladet ger bättre hävstång och är praktiskt för större livsmedel. Det gör också att man kan skära mer med färre drag, vilket är viktigt för produktiviteten i kommersiella kök.