Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
1/5
Den lättillgängliga kokboken Simple, utgiven av New Mags, är ett verk av den berömda kocken Yotam Ottolenghi. Denna hyllade kulinariska guide är rikligt illustrerad med levande och stimulerande fotografier som framhäver Ottolenghis recept. Dessa är anpassade för att passa din dagliga matlagningsnivå, vare sig du är ute efter att snabbt svänga ihop något eller vill ägna dig åt en mer tidskrävande rätt. Ottolenghis receptsamling är en fantastisk fusion av rikedom, smak och oväntade element. Med 130 nyskapande recept, erbjuder boken en uppsjö av Ottolenghis signaturkombinationer av smaker. Konceptet för boken är centrerat kring det engelska ordet Simple, vilket betyder enkelt, och varje bokstav representerar en hjälpande princip i köket. S - snabbt: under 30 minuter I - högst 10 ingredienser M - förbered i förväg P - använd det du har i skafferiet L - lättja E - enklare än vad det verkar
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Den lättillgängliga kokboken Simple, utgiven av New Mags, är ett verk av den berömda kocken Yotam Ottolenghi. Denna hyllade kulinariska guide är rikligt illustrerad med levande och stimulerande fotografier som framhäver Ottolenghis recept. Dessa är anpassade för att passa din dagliga matlagningsnivå, vare sig du är ute efter att snabbt svänga ihop något eller vill ägna dig åt en mer tidskrävande rätt. Ottolenghis receptsamling är en fantastisk fusion av rikedom, smak och oväntade element. Med 130 nyskapande recept, erbjuder boken en uppsjö av Ottolenghis signaturkombinationer av smaker. Konceptet för boken är centrerat kring det engelska ordet Simple, vilket betyder enkelt, och varje bokstav representerar en hjälpande princip i köket. S - snabbt: under 30 minuter I - högst 10 ingredienser M - förbered i förväg P - använd det du har i skafferiet L - lättja E - enklare än vad det verkar