Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
1/3
Jerusalem från New Mags är en kulinarisk skapelse av de framstående kockarna Yotam Ottolenghi och Sami Tamimi, som tidigare har gjort succé med sin kokbok Ottolenghi: The Cookbook. Båda födda under samma år i olika delar av Jerusalem – Yotam i den västra delen och Sami i den östra. Deras vägar korsades 30 år senare i London där de fann en delad passion för matlagning och en gemensam bakgrund. I Jerusalem presenterar de 100 topprecept influerade av deras födelsestad, komplett med klara instruktioner, estetiskt tilltalande fotografier och en uppsjö av middagsförslag som garanterat kommer att imponera på dina middagsgäster.
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Jerusalem från New Mags är en kulinarisk skapelse av de framstående kockarna Yotam Ottolenghi och Sami Tamimi, som tidigare har gjort succé med sin kokbok Ottolenghi: The Cookbook. Båda födda under samma år i olika delar av Jerusalem – Yotam i den västra delen och Sami i den östra. Deras vägar korsades 30 år senare i London där de fann en delad passion för matlagning och en gemensam bakgrund. I Jerusalem presenterar de 100 topprecept influerade av deras födelsestad, komplett med klara instruktioner, estetiskt tilltalande fotografier och en uppsjö av middagsförslag som garanterat kommer att imponera på dina middagsgäster.