Fri frakt på ordrar över 495 kr
Vi matchar pris mot andra återförsäljare
Kontakta oss för offert på större order
100 dagars returrätt på lagervaror
Observera att bilderna är vägledande. Nyanser kan skilja sig från verkligheten.
Att laga mat över öppen eld är den mest ursprungliga av alla matlagningstekniker. Kokboken Cooking On Fire erbjuder många varierade recept samt praktiska tips.
Det handlar lika mycket om tiden det tar att tillaga maten som att äta den. Cooking on Fire är fylld med läckra recept som tillagas över eld och kräver olika grad av ansträngning. Du lär dig hur man bygger och tänder lägereldar, olika tekniker för att laga mat över eld, vilken utrustning du behöver (om någon), och allt annat du behöver veta. Du hittar klassiska recept som Chilli Con Carne och rostade kastanjer men också mer utmanande rätter.
Om det är en sak författarna vill uppnå med denna bok, är det att ge dig, läsaren, friheten att sitta ner vid elden och, med maten som ursäkt, titta in i lågorna och slappna av.