MAC Japanska kvalitetsknivar av högsta klass! Dessa knivar är mycket uppskattade av både professionella kockar och matlagningsentusiaster, med fler än 25 miljoner sålda knivar sedan 1964...
1 produkter
Utvalt
MAC
MAC Japanska kvalitetsknivar av högsta klass! Dessa knivar är mycket uppskattade av både professionella kockar och matlagningsentusiaster, med fler än 25 miljoner sålda knivar sedan 1964. MAC-knivar är noggrant tillverkade av japanska hantverkare, med rakbladsvass egg, bekväma handtag och perfekt balans.
NÄR KOCKARNA SJÄLVA FÅR VÄLJA
MAC står för Molybden Alloy Carbon, vilka är huvudkomponenterna i stålet. Molybden ökar stålets hårdhet och seghet, medan kolstoft förbättrar skäregenskaperna. Extra krom tillsätts för att förhindra rost och ge en fin glans. Stålet kan slipas och poleras, vilket ger knivarna seghet och uthållighet. MAC-knivarna är motståndskraftiga mot slag, stötar och rost. Handtagen, gjorda av björk och laminerade med epoxylim under högt tryck, är mycket motståndskraftiga mot fett, vatten och diskmedel. Handtagen är designade för professionell användning.
ULTIMATE-SERIEN - High Carbon MAC-stål med tungsten för maximal skärpa. Stålbolster smitt med bladet. Handarbete med gravyr och bra vikt. Håller skärpan länge. SUPERIOR-SERIEN - Rostfritt Superior MAC-stål med extra härdning. Hårdare än vanliga MAC-knivar, vilket ger längre skärpa. Sandblästrad kant på flera modeller. PROFESSIONAL-SERIEN - Hårt stål med molybden, krom och vanadin. Något mjukare än Superior-serien. Stålbolster vid bladets övergång. CHEF-SERIEN - Tillverkad av samma stål som Professional-serien, utan smitt bolster mellan skaft och blad. ORIGINALSERIEN - MAC-stål med tunnare blad. Rund spets och högt skaft för bättre komfort. Bladet har upphängningshål. DAMASKUS-SERIEN - Damaskstål med High Carbon, krom och vanadin kärna. Smidd med 32 lager rostfritt stål på varje sida. Slipas mycket vassa. Ovala handtag. JAPANESE SERIEN - Förbättrade sashimi-/filéknivar. Rostfritt stål med kol, volfram och 13% krom. 59 HCR hårdhet. Perfekt för tunna skivor av fisk och kött. Skaftet är av björk och japansk bok.